12 Ocak 2013 Cumartesi

Sürücülere Girerken Birlikçe Aç Sorunu (Çözüm)

Merhaba arkadaşlar, eğer bilgisayarınız da C ‘ye D ‘ye yani bir yerel disk’e girmeye çalıştığınızda birlikte aç uyarısı veriyorsa (activexdebugger32.exe virüsü temizleme) veyahut herhangi bir exe uzantılı dosyaya tıkladığınızda birlikte aç hatası veriyorsa bunun çözümü üzerinde duracağız bugün. Öncelikle arkadaşlar problemimizin bir resmine bakalım.


bir problemimizin resmi bu. O yüzden öncelik C’ye D’ye yerel disklere giremiyorum birlikte aç hatası veriyor problemini çözmeye çalışalım. bu problemin çözümü gerçekten çok basit Dracula virüs temizleyici indirerek C ve D yerel diskinizi temizleyebilirsiniz. Dracula virüs temizleyici indirmek için TIKLAYINIZ. programı yönetici olarak çalıştırmalısınız. diğer problemimize geçelim masaüstünde neye tıklarsam birlikte aç hatası veriyor şeklinde diğer problemimiz.



bu problemimizin çözümü için ise öncelikle indirmek için tıklayın.. indirdiğimiz dosyaları rar’dan çıkarınca 1 ve 2 numaralı dosyalarımız ortaya çıkacak bunları yönetici olarak sırasıyla çalıştırıp bilgisayarımızı yeniden başlatınca problemimiz çözülecektir. 

Kolay gelsin.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder